top of page
Back to School Objects_edited.jpg

Om Monotone

Foran skærmen er Helle Harder, grafisk designer. Jeg er uddannet på Kunstakademiets Arkitektskoles designinstitut i 2000, og har været selvstændig lige siden. Jeg er ikke udøvende arkitekt, men jeg bruger stadig arbejdsmetoden, hvor 'form følger funktion' og hvor der er en naturlig balance og hierarki mellem elementerne. Jeg tager gerne livet af 'de gode ideer', hvis de ikke er den bedste løsning for jer og ikke løfter jeres opgave.
 

Du er altid velkommen til at henvende dig, uden at det forpligter — ligesom det første møde er gratis så vi kan vurdere, om vi taler samme sprog. Læs om processen, hvis du vil vide, hvad du kan forvente.

Enmandshær +
Mit firma hedder Monotone, fordi jeg er et one man band. For det meste. Jeg har gennem årene udvalgt en håndfuld dygtige samarbejdspartnere, som jeg trækker på efter opgavetype, så du får den bedste løsning til en ordentlig pris. Du er sikret en direkte kommandovej, og bliver ikke overladt til praktikanten. For jeg har ingen ansatte, receptionist, frokostordning eller en afsindig julefrokost – derfor betaler du heller ikke bureaupriser. Jeg har kontor ved Bopa Plads på Østerbro, hvor du altid er velkommen.


Skræddersyet hver gang
Alle kunder er forskellige, og ikke to opgaver kan løses efter helt samme skabelon. Derfor finder du ikke prislister her på siden. Jeg kan – takket være de mange års erfaring ofte rykke hurtigt, men gør mig lige umage med alle opgaver – for jeg lever af, at du er stolt af resultatet. Kontakt mig gerne og få et tilbud på din opgave.

 

Betalingsmodeller
Mange kunder betaler på timebasis, men du kan altid få et tilbud med fast pris på den givne opgave. For nogle er det en fordel, at de kan få løst opgaver fra dag til dag uden at skulle indhente pris på opgaven. Du kan derfor købe et klippekort med et antal timer, så du kender budgettet og kan gøre fordel af mængderabat. 

bottom of page