top of page

Kvalitetssikring

Mange virksomheder har inhouse kompetencer til layout af dokumenter og præsentationer, eller har en medarbejder med ansvar for virksomhedens digitale produkter. Det fungerer fint langt henad vejen, men ofte udvandes den grafiske profil over tid.

 

Nogle af mine opgaver består i grafisk opstramning af f.eks rapporter, produktark, powerpoints og LinkedIn-opslag. Når du har stirret dig blind og synes produktet mangler 'that special something', kan jeg drysse grafisk tryllestøv over det, så det fremstår professionelt og ikke bare 'godt nok'. Jeg rydder f.eks op i skrifter, billeder, tekster og farver og sikrer, at virksomhedens grafiske retningslinier overholdes. Jeg har ofte forslag til justeringer og stiller spørgsmål til 'business as usual'. Jeg foreslår også gerne et komma eller en anden formulering.

Saks og Sellotape

Brugervenlighed online
Programmører er dygtige til at skrive kode, men har ikke altid fokus på den grafiske detalje, brugervenlighed eller adfærdsdesign. Det kan være nyttigt at få en grafiker til at gennemgå det grafiske interface på jeres SoMe-opslag, app eller website – og gerne tidligt i processen, så jeres brugere har den ønskede adfærd.


InDesign brush-up
Hvis I har inhouse grafisk produktion, kan de ansvarlige have behov for at få opfrisket de visuelle kompetencer. Jeg kommer gerne ud og guider på deres computer og lærer dem nyttige funktioner og tricks i InDesign. Køb f.eks 2 timers brush-up (2.000 ex. moms) eller en hel dag, hvor vi f.eks arbejder med en konkret opgave (7 timer til 7.000 ex. moms).

Tips til præsentationer

Herunder kan du gratis downloade 12 tips til at layoute enkle og lækre præsentationer, som du og dine kolleger kan lade jer inspirere af, når I skal formidle indhold til andre. Det er ikke rocket science, faktisk virkelig enkelt.

bottom of page